Hvem er Yogierne?

Mit navn er Birgitte, jeg er født i 1970 og har i 12 år arbejdet med at skabe gode relationer, tryghed, udvikling, glæde, læring, leg og trivsel for børn i alderen 0-3 år, som dagplejer i Randers Kommune.

Min rejse indenfor yoga- og behandler universet startede i 2017, da jeg stod til operation for to diskusprolapser i nakken. Jeg ønskede ikke en operation og søgte alternativer og fandt yoga, som faktisk hjalp mig til at undgå operationen. Da jeg lærte, hvad yoga også kunne gøre rent mentalt, blev jeg nysgerrig på om, det kunne bruges til børn. I december 2018 uddannede jeg mig til børneyogalærer og startede samtidig Yogierne, fordi jeg mærkede et stigende behov for værktøjer til børn med særlige behov, urolige børn og børn med motoriske udfordringer. 
I 2019 startede jeg behandlinger i japansk lifting og er siden også uddannet som ansigtszone terapeaut og beskæftiger mig med behandlinger til både børn og voksne.

Uddannelse

- RCYT95 børneyogalærer.
- Helteyogalærer.
- Familieyogalærer.
- YinYoga instruktør

- Japansk lifter.
- Ansigts zoneterapeaut.

Udover uddannelserne indenfor børneyoga har jeg i årene 2008-2021 deltaget i flere kurser på børneområdet og er b.la certificeret indenfor ICDP, natur, anerkendende pædagogik og relationsdannelse. ​Jeg brænder for at skabe trivsel og velvære hos børn, familier og voksne, at skabe robuste, selvstændige, kropslige, afbalancerede, fokuserede, rummelige, empatiske og glade mennesker fulde af selvværd. 

Samtidig brænder jeg for at skabe gode oplevelser og rejser til Symi for voksne i form af events, workshops og yogarejser.