HUDPLEJE MED SNEGLESEKRET

Hudpleje serien Snail by Olivie.

Sneglesekret i hudpleje har været brugt siden Hippokrates tid, og efter års forskning og studier er det nu bevist, at sneglesekret er særligt rig på proteiner og peptider med regenererende og fugtgivende egenskaber, der revitaliserer og forynger din hud.

Olivie Snail-serien øger produktionen af hyaluronsyre og forbedrer kollagennetværkstætheden, hvilket hjælper din hud med at opretholde sin elasticitet og ungdommelige udseende.

Den stimulerer også din hud til at producere mere kollagen, hvilket hjælper med at bekæmpe rynker og udtrykslinjer og reducerer dybden af allerede etablerede rynker.

Med regenererende egenskaber accelererer Olivie Snail-serien celleproliferationen, hvilket hjælper med hurtigere produktion af nye celler og regenerering af din hud.

Serien dyb hydrerer din hud, bevarer dens lysstyrke og fasthed, og bekæmper brune pletter.

Olivie Snail-serien er også en kraftfuld anti-aging agent, da den fungerer som en fremragende antioxidant, der isolerer de frie radikaler, der forårsager aldring af din hud.

Denne innovative kosmetikserie har også taget højde for beskyttelse mod skadelig elektromagnetisk stråling, der udsendes af elektroniske enheder, såsom mobiltelefoner, computere og fjernsyn. Serien indeholder blålys beskyttelsesfilteret, der forhindrer for tidlig aldring af din hud.

Olivie Snail-serien er unik, da den kombinerer sneglesekret med marine glycogen, der beskytter mod usynlig elektronisk forurening, som din hud er udsat for dagligt. Derfor fører brug af denne serie gradvist til sundere og mere ungdommelig hud.

Prøv Olivies serie af kosmetik med 100% økologisk olivenolie og sneglesekret i dag, og oplev selv dens fantastiske egenskaber!


I serien fåes som dagcreme og håndcreme

Dagcreme er meget drøj i brug, skøn for huden og trænger hurtigt ind.

Pris: 275kr

Håndcremen trænger hurtigt ind i huden og holder hænderne fugtige længe. 

Udover sekret fra snegle indeholder håndcremen b.la også avocado og olivenolie.

Pris: 145kr

Bestil tid i klinikken til afhentning.