REJSER - EVENTS - KURSER

Velkommen til Yogierne - Din destination for en verden af yogaoplevelser! Vores skatkiste er fyldt med en bred vifte af arrangementer, workshops, rejser og kurser, der omfatter yoga, vandring og japansk lifting.Vi arrangerer både faste begivenheder, nogle i samarbejde med andre, og andre, der er en fast del af vores kalender. Vores fysiske arrangementer afholdes primært på vores skønne adresse på Søndergade 11, 8960 Randers Sø, men vi tilbyder også spændende online events, som du kan deltage i uanset hvor i verden, du befinder dig.Vi elsker at tilpasse og skabe skræddersyede begivenheder, hvad enten det er en fødselsdag, polterabend, firmaevent, teambuilding eller blot en hyggelig dag/aften med venner. Mulighederne er uendelige, og vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din drømmebegivenhed til virkelighed. Læs mere nedenfor for at udforske vores forskellige tilbud.Velkommen til Yogierne - Din destination for en verden af yogaoplevelser! Vores skatkiste er fyldt med en bred vifte af arrangementer, workshops, rejser og kurser, der omfatter yoga, vandring og japansk lifting.

Vi arrangerer både faste begivenheder, nogle i samarbejde med andre, og andre, der er en fast del af vores kalender. Vores fysiske arrangementer afholdes primært på vores skønne adresse på Søndergade 11, 8960 Randers Sø, men vi tilbyder også spændende online events, som du kan deltage i uanset hvor i verden, du befinder dig.

Vi elsker at tilpasse og skabe skræddersyede begivenheder, hvad enten det er en fødselsdag, polterabend, firmaevent, teambuilding eller blot en hyggelig dag/aften med venner. Mulighederne er uendelige, og vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre din drømmebegivenhed til virkelighed. Læs mere nedenfor for at udforske vores forskellige tilbud.
REJSER

SYMI WALK & YOGA REJSER I GRÆKENLAND
LÆS MERE

KURSER

BØRNEYOGA OG YOGATERAPI
LÆS MERE HER